LINC Niaqara ,kääntyvä kaareva suihkuseinä ja -suihkunurkka
LINC Niaqara ,kääntyvä kaareva suihkuseinä ja -suihkunurkka

INR LINC Niagara - suihkuseinä kaarevalla kääntyvällä ovella. 


Hinta: 480.00 € 
sis. alv 24%


kpl

INR LINC Niagara -suihkuseinä kaarevalla kääntyvällä ovella, mattahopean värisellä alumiiniprofiililla ja kirkkaalla lasilla. Tämä suihkuseinä on sinulle oikea ratkaisu, jos haluat taittaa suihkuseinän pois tieltä, kun suihku ei ole käytössä.

Seinämateriaalina on käytetty karkaistua lasia, joka on huomattavati tavallista lasia lujempaa. Jos se kuitenkin rikkoutuu, se murenee pieniksi tylppäreunaisiksi paloiksi eikä teräviksi sirpaleiksi. Karkaistu lasi on siten turvallista, mikä on tärkeää erityisesti lapsiperheissä. Laadun takaa myös se, että kaikki INR-tuotteiden lasit valmistetaan S-EN 12150 ja SFS-EN 12150 -standardien mukaisesti. Nostosaranan avulla suihkuovi nousee ylös ja laskeutuu niin, että se on tiiviisti lattiaa vasten. Nerokkaan ja huoltovapaan mekanismin ansiosta ovea voi myös kääntää seinää vasten, jolloin lattiatilaa vapautuu. Kynnyksiä ei tarvita ja puhtaanapito helpottuu huomattavasti. Saranaa voi kääntää, joten sinun ei tarvitse vielä ostaessa päättää, kääntyykö ovi oikealle vai vasemmalle.

LINC-sarjassa ovat suorat ja kaarevat muodot - kova ja pehmeä - täydellisessä tasapainossa. Kaikki sarjan metalliosat ovat valmistettu alumiinista ja niihin saa kolmea eri pintakäsittelyä. Voit valita suihkuseinääsi kiiltävän, mattahopea tai valkoisen profiilin. Pyrkimys muodon ja käyttötarkoituksen onnistuneeseen yhdistämiseen näkyy esimerkiksi suihkuseinien vaihdettavissa tiivistelistoissa, joiden ansiosta suihkutila on helppo puhdistaa ja pitää raikkaana. Suihkuseinän voi asentaa myös peilikuvana.

Tuotteen korkeus on 2000mm profiilin yläosaan.

Suihkunurkan saat toteuttettua tuotteella ostamalla 2 kpl linc sarjan tuotetta. 

0400 669 483 | waltteri.rinne@turunrakennusapu.fi | Yrittäjäntie 1, 21290 Rusko

NettiTieto Oy